HIRDETÉS

REÁL akciós újság lapozható 2024.09.04.

HIRDETÉS
Reál
HIRDETÉS
Reál
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

REÁL akciós újság

Reál akciós újság 2024.09.04.-tól

3/5
Actual brochure

Bemutatjuk a Reál Élelmiszer legjobb árait! A legfrissebb Reál akciós újság, a Reál Akciós újság a következő időszakra érvényes: 09.04. - 09.15.. Tekintse meg aktuális kedvezményeit itt.

AZ ÜZLETLÁNCRÓL RÖVIDEN

Shop

A Reál Hungária Élelmiszer Kft. 2001 óta működik, alapítása óta 100%-ig magyar tulajdonban. Az egész ország területén folytat kis-és nagykereskedelmi tevékenységet. Sajátmárkás és más, hazai és nemzetközi termékek is helyet kapnak a Reál áruházak minőségi, versenyképes árú kínálataiban.

Területétől függően két üzletláncról beszélhetünk: Reál üzletlánc néven a 100 négyzetméter feletti, Reál Pont néven pedig az ez alatti eladóterű üzletek szerepelnek. Budapest három pontján, a Kondorosi úton (XI.), a II. Rákóczi Ferenc utcában (XXI.) és a Könyves Kálmán körúti Lurdy Házban található az Alfa Bisztró névre hallgató üzemegység, ahol főtt ételekkel és finom kávéval várják a vásárlókat. A Lipóti pékség teljes termékválasztéka kapható eme három üzletben, s a cég weboldala szerint elektromos autónkat is tölthetjük, s közben gyermekeinkkel játszhatunk a „gyerek zónában” vagy az üzlethez tartozó játszótéren.

Lakóhely közeli kényelmi üzletei megtalálhatóak többek között az alábbi településeken: Budapest, Debrecen, Pécs, Sopron, Nyíregyháza és Békéscsaba.

Ha már unja a sok felesleges, egyszer használatos szórólapokat, váltson Ön is zöldre. A Kimbinóval hétről hétre megismerheti a legújabb akciós újságok legjobb ajánlatait – mindezt pár kattintással, környezet- és felhasználóbarát módon. A Kimbino weboldala, a Kimbino.hu, valamint applikációja, a Kimbino a hazai üzletek legfrissebb kedvezményeivel, aktuális akciós újságaival várja Önt. Az online szórólapok lehetővé teszik, hogy Ön bármikor, bárhol megtalálja a legjobb árakat.
A Reál üzletláncot a Hipermarketek kategória alatt találja.

További információért a Reál üzletláncról, kérjük, látogasson el az áruház weboldalára: real.hu.

KÍNÁLAT

Assortment

A Reál termékcsalád a Reál és Reál Pont áruházak sajátmárkás terméke. Nemzeti színű lobogónkra emlékeztet a csomagolás színvilága, sőt, a Reál logó is piros-fehér-zöld színekben pompázik. Ezen árucikkek a többi gyártó márkáival megegyező minőségű, azoknál azonban lényegesen alacsonyabb árú termékek.
Reál névvel ellátott termékek listája rendkívül széles: a hagyományos élelmiszerek, pl. húskészítmények, italok, édességek, konzervek, kakaó, kávé, terményáruk, fagyasztott áruk, tejtermékek, szószok, sütőipari termékek mellett megtalálhatóak más, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen árucikkek is: tisztítószerek, más vegyiáruk, kozmetikai és szépségápolási cikkek, babaápolási termékek, állateledel.

A Reál kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a magas minőségű termékek mindenki számára elérhetőek legyenek, ezért a versenyképes árak mellett folyamatos akciókkal, kedvezményekkel várja vásárlóit, melyekről első kézből értesülhet a Reál akciós újság megtekintésével. A legfrissebb kiadvány: Reál Akciós újság (érvényes: 2024.09.04.)

A Kimbino megmutatja, hol találjuk a legütősebb kedvezményeket. Építse bele mindennapjaiba azt a pár percet, amivel végigböngészi a Kimbino elektronikus katalógusait, és tegye könnyebbé vásárlásait! A tömegközlekedésben töltött hosszú percekben is nézelődhet az ajánlatok közt telefonján.

Nem találja a megfelelő terméket a Reál újságban? Tekintse meg más szupermatket katalógusait (például Aldi, ÁRKLUB, Auchan, CBA, CBA Príma, Chef Market, COOP, COOP Szolnok, EcoFamily és Family Diszkont), hasonlítsa össze az árakat és takarítson meg pénzt!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Sajt
Joghurt
Kávé
Csokoládé
Szalámi
Pizza
Sör
Narancs
Paradicsom
Rizs
Tea
Tészta
Tejföl
Marhahús
Ananász
Cukorka
Eper
Ketchup
Mandarin

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS